Играчът на Ботев (Враца) - Даниел Генов коментира успеха на тима над шампиона Лудогорец, както и предстоящия двубой срещу носителя на Купата на България - Локомотив (Пловдив).

"Лично за мен това е най-сладката победа, тъй като ми е първа срещу Лудогорец. Имал съм и равенства, лично за мен това е най-хубавият мач на Ботев Враца. Искам това да е послание към нас, тъй като показахме, че сме класен отбор, можем, развитието в отбора си личи.

Монтана и Ботев (Вр) варианти за свободния агент Иван Стоянов

Монтана и Ботев (Вр) варианти за свободния агент Иван Стоянов

Играчът се раздели последователно с Лудогорец, ЦСКА, Верея, Монтана, Ботев (Пловдив) и Етър

Ако продължим да тренираме и да се раздаваме, един мач, който е в края на седмицата започва в понеделник, с тренировките, ако продължаваме така, а не само една победа, а после два мача ни няма, дано продължим по този начин, това си зависи от нас, треньорите ни държат на постоянно ниво.

Успяхме да спасим отбора, 100-годишнината на клуба е тази година, амбицията ни е отборът да се развива, този футболен град заслужава да има отбор в елита, целта е да повишаваме нивото си.

Схемите ни с Локомотив Пловдив са ни сходни, ще стане доста интересна тактическа битка, не съм я играл тази схема, но във всеки мач имаме по 5-6 чисти положения, вкарваме по-малко голове, но схемата ни пасна. Свикваме, по-близо сме до вратата, а това ни дава възможност да реализираме, това е само плюс", каза още Генов пред "Диема".

Здравков: Локомотив (Пд) демонстрира най-ефективния футбол през последните година-две

Здравков: Локомотив (Пд) демонстрира най-ефективния футбол през последните година-две

"Знаем си възможностите и не се заблуждаваме"