Треньорът на Ботев (Враца) - Христо Янев - няма да прави много промени по състава си за мача с Левски, въпреки тежкото поражение на тима в последния кръг - 0:5 от Лудогорец. Наставникът отново ще заложи на Даниел Генов на върха на атаката, тъй като звездата Браян Переа е наказан. Стефан Велев пък ще продължи да играе в ролята на централен защитник.

С Ботев (Враца) пък вече се счита за приключил Момчил Цветанов. Той е бил изгонен лично от старши треньора Христо Янев. Това се е случило след мача срещу Септември София за Купата на България. Двамата са имали сериозни разминавания.

Ръководството на врачани е предложило нови договори на трима от титулярите си. Става въпрос за Мартин Христов, Спас Георгиев и Браян Мендоса. И тримата са в ариергарда на тима, като Георгиев е използван и в по-предни позиции. Желанието на старши треньора Христо Янев е тримата да останат в тима за по-дълъг период. Контрактите им са до лятото, а ръководството вярва, че наставникът ще успее да спаси тима от изпадане и те ще са нужни и за следващия сезон.

Костов с няколко въпросителни за визитата под Околчица

Костов с няколко въпросителни за визитата под Околчица

Вижте какви са те