Авторът на победния гол за Ботев (Пд) срещу Черно море Антонио Вутов коментира завършилата среща.

Ето какво каза той:

"Получи се един тежък мач. Видяхте младите момчета на Черно море се бяха прибрали. Трудно успяхме да победим, но за наше щастие си отиваме с победа.

Аз свикнах, втора поредна седмица ми цепят главата, неприятно е, но това се случва в играта. Винаги има какво да се подобрявам.

Щастлив към, че с моите голове продължаваме да побеждаваме. Първите месеци имах проблеми с контузии, играех, не играех... Сега с течение на времето сме 12, 13 професионалисти, другите момчета са юноши. С течение на мачовете влизаме във форма. Щастливи сме.

Черно море загуби от Ботев (Пловдив) с 0:1

Талантите на Черно море оставиха сърцата си на терена, но отстъпиха пред Ботев (Пд) в битката за седмото място

Гол-красавец на Вутов реши всичко в мача

Не ги нареждам красиви, гледам най-важните голове. След време ще правя класация от такива изпълнения. Стремя се да вкарвам голове. Нашето ръководство е взело всички мерки, но всичко може да се случи. Искам да адмирирам отбора на Черно море, защото с тези млади момчета играха и се представиха добре в мача.

Нямам предпочитания. Важното е да се възстановим. Който и да е трябва да се справим. Видяхте какъв мач се получи. В нашата група фаворит са Лудогорец. Всички останали сме на една черга. Не искам да коментирам, гледам си моя отбор. Да радваме нашите фенове, не мога да коментирам Левски", заяви Вутов.