Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич даде мнението си за равенството 1:1 срещу Черно море. 

"Като в много предишни наши мачове първото полувреме беше добро. Бяхме добре организирани. Имахме добра организация, имахме три възможности, но не успяхме да отбележим. Те отбелязаха от статично положение. През първото полувреме видях, че моите футболисти дават всичко от себе си. В началото на второто полувреме имахме проблеми. Много от футболистите бяха изморени, но след това реагирахме. Дадохме отпор. Видях, че ако искам да взема поне точка, трябва да реагирам. След това имахме шансове да спечелим. Ние можехме да победим, те също. Беше отворен двубой.

Феновете ни даваха допълнителна енергия. Има още два мача, за да завършим по добър начин сезона. Стояхме много компактно. Не успяхме да отбележим през първата част, но мисля, че имахме добри положения. Имаме страхотни футболисти в предни позиции. Срещу Левски, Царско село създадохме поне 14-15 положения. Днес Атанас Илиев отбеляза красив гол, той е много важен футболист за нас. Феновете ни показаха , че ни обичат на срещата. Подкрепиха ни и казаха, че са зад нас. Хората, които разбират футбола, знаят какво е необходимо. Имам страхотни футболисти. За всички нас е много важно да бъдем семейство с нашите фенове, защото те ни дават импулс.

Левски днес е много по-добър отбор, от отборът, с който играхме първоначално. Знам, че този мач е много сантиментален, но за мен и моите футболисти това са три точки. Ще направим всичко възможно да не загубим този двубой", каза Валентич след срещата.

Ботев (Пловдив) и Черно море завършиха 1:1 на Коматево

Ботев (Пд) спря Черно море, "моряците" си тръгнаха с точка от Коматево

Срещата завърши 1:1