Антон Зингаревич е плътно до отбора на Ботев (Пловдив). Руският бизнесмен по цял ден стои в базата на "канарчетата" в Коматево. Той дори не пропуска тренировките на "жълто-черните". Откакто изгледа спаринга срещу Етър, който бе спечелен с 2:1, Зингаревич не се е откъсвал от случващото се не само в клубните дела, но и със спортно-техническите. Руснакът е в постоянен контакт с треньора Азрудин Валентич.

Разкриха заплатата на Азрудин Валентич в Ботев (Пловдив)

Разкриха заплатата на Азрудин Валентич в Ботев (Пловдив)

Прибра сериозно възнаграждение

"Досега не сме имали такъв собственик, който така да се интересува от всичко, случващо се в Ботев", заявиха пред "Тема Спорт" от клуба.

Видно е, че до момента промените в Ботев се случват с голям замах - вече има планове за реновирането на терена на "канарчетата", за смяна на екипировката.

Очаква се Антон Зингаревич официално да придобие 99% от акциите на Ботев в средата на февруари. Това стана ясно от публикацията на Сдружение ПФК Ботев, което по документи все още е мажоритарен собственик на клуба с притежание на 61% от акциите. В момента тече кампания за събиране на 100 хиляди лева, с които да бъдат купени 39% от дялове, които са на ТЦ-ИМЕ.

Ботев се готви на изкуствен терен заради снега

Ботев се готви на изкуствен терен заради снега

По план, следващата контрола на тима е срещу Берое