Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев обяви, че ще остане в отбора, ако през зимата не пристигне оферта от чужбина за него. Към халфа има сериозен интерес от Левски, който датира от доста време. "Сините" опитаха да го вземат през лятото, но плеймейкърът отказа да премине на "Герена". 

"Най-вече даде спокойствие на отбора и самочувствие може би, промени и тренировките, в първите мачове дето ги губехме, след 60-ата минута нямахме сили, вкарваха ни голове. 

С Ферарио Спасов тренировките станаха малко по-тежки, тренирахме по два пъти, сега доминираме, вкарваме голове, побеждаваме. 

Просто явно така се случи, че в две поредни години през декември вкарвам такива голове. Доста хубав гол се получи срещу Берое, топката попадна в мен, стрелях с едно докосване. Не обичам да си давам оценки. Този сезон започнахме доста зле, с идването на Ферарио Спасов нещата се промениха и резултатите не закъсняха. Шест поредни победи, имаме шанс да завършим по-доста добър начин и отново сме в борбата за шестицата. 

За момента няма конкретна оферта от чужбина. Хубаво е отново да изляза в чужбина, зимата е по-трудно, ако няма оферта ще остана в Ботев до лятото", обяви Неделев пред "Диема спорт".

Витоша - Ботев (Пловдив) 0:2, Виана удвои
на живо

Витоша - Ботев (Пловдив) 0:2, Виана удвои

"Канарчетата" са в серия от пет поредни успеха