Ферарио Спасов коментира равенството с Черно море. Треньорът на Ботев (Пд) заяви, че отборът му няма поставена цел да се класира в Топ 6.

"Допуснахме гол от единствената атака на Черно море. И двата отбора имаха равни шансове. Второто полувреме го изиграхме по по-добър начин, но късата резервна скамейка повлия. На пейката бяха доста млади момчета, които нямат опит. Изпуснахме доста чисти положения да затворим мача.

Трябваше да бъдем по-концентрирани. На нас ни беше необходима тази победа. Отборът игра добре. Всеки мач играем все по-добре. Това е пътят и няма да се откажем от него.

Ботев (Пловдив) и Черно море поделиха точките в Коматево, пет греди, два гола и много положения в мача

Ботев (Пловдив) и Черно море поделиха точките в Коматево, пет греди, два гола и много положения в мача

По едно попадение във всяка от двете врати

С контузията на Вутов нашият избор в атака е ограничен. Започваме трудно втория полусезон, но имаме линия, която преследваме. Ще имаме проблеми и колебания, но ще дойде момент, в който всичко това ще се отблагодари. Никога не съм казал, че целта на отбора е първата шестица.

Шест момчета от школата бяха на пейката. За да влезеш в шестицата, трябва да имаш нужния потенциал, с който да изиграеш тези мачове. Ще видим къде ще се класираме в края на годината. Имаме две момчета, които чакат работна виза. Когато те се оправят, ще имаме по-голяма вариативност във фаза атака", каза Спасов.