Ръководството на Ботев (Пловдив) използва официалния сайт на клуба, за да благодари на привържениците и легендите на "канарчетата", които уважиха празничния концерт по повод 110-ата годишнина от основаването на "жълто-черните".

На събитието на Античния театър в Пловдив присъстваха над 300 фенове на Ботев, както и някои от най-значимите футболисти в историята на клуба - Славчо Хорозов, Трифон Пачев, Марин Бакалов, Петър Пенчев, Румен Байрев и Димитър Младенов.

Валентич започна да раздава заповеди на Коматево

Валентич започна да раздава заповеди на Коматево

Съветва всички отговарящи за спортните дела в клуба

"От името на ръководството и целия екип на футболен клуб Ботев (Пловдив) благодарим на всички, които се включиха в организирането на празничното събитие по случай юбилея на нашия любим отбор.

Благодарни сме на всички изпълнители, музиканти, сценаристи, режисьори и персонал на сцената. Всеки един от вас допринесе за организацията на празника на Античния театър снощи.

И разбира се, най-вече благодарим на всички наши фенове, приятели и клубни легенди, които уважиха вчера празника на отбора на Пловдив. Без вашето участие този концерт нямаше да се състои. Ние останахме впечатлени от вечерта и се надяваме, че всеки от вас е останал доволен от това знаково събитие за клуба", написаха от ръководството на "канарчетата".

От Ботев (Пловдив) обявиха, че всички приходи, събрани от концерта, ще бъдат използвани от клуба за собствената академия и образованието на бъдещите футболисти на "жълто-черните".