Интересни дни предстоят за Ботев (Пловдив) и неговите фенове. Докато в отбора се готвят за изключително важния мач с Черно море утре, напрежението между бултрасите и благодетеля на отбора Георги Самуилов се покачва все повече, съобщава Sportal.bg.

Всеизвестен факт е, че Самуилов е недолюбван от голяма част от "жълто-черните" фенове, нещо което започна след изгубения финал за купата от Локомотив (Пловдив) преди година.

Тогава босът реши да уволни любимеца на "жълто-черната" публика Николай Киров, изтъквайки, че Ботев е изпратил две нулеви години. Нещо повече - напрежението се покачи след успехите на градския съперник Локомотив и лакатушенето на Ботев. Във форумите на "канарчетата" ясно се вижда раздразнението им от управлението на Георги Самуилов и Ангел Палийски и дори вече е планиран протест именно по този повод.

Пряко финансовият благодетел на Ботев е обвиняван за слабото представяне на отбора и скандалите около тима, както и някои необмислени действия като назначаването на чуждестранен треньор, който се провали ужасяващо откъм резултати и селекция.

Към обвиненията срещу Самуилов се прибавя и все още несъстоялото се завършване на "Колежа", който трябваше да носи името "Инса Арена".

Нов шеф в Ботев (Пловдив)?

Нов шеф в Ботев (Пловдив)?

Той ще трябва да замени Палийски