Зидар ще бъде основното оръжие на Ботев (Пд) при гостуването на Левски.Това е първото поприще на новото попълнение Маркиньос, който се отпуши срещу ФК ЦСКА 1948за Купата.

"Детството ми беше достатъчно сложно, трябваше да работя от седем годишен като зидар и не само. След това започнах да играя футбол на по-високо ниво и в Атлетико Минейро се движех към това да стана професионалист. Да сбъдвам мечтата си да играя в Европа. Тренирах с Робиньо и с Фред, играх известно време заедно с Диего Тардели и с Рикардо Оливейра", разказа той в интервю за колегите от "Трафикнюз".

"Имаме прекрасен колектив, бъдете сигурни, че ние ще подобрим представянето си. Имаме отлични играчи, с голям талант, с голямо желание да побеждават. Имаме страхотен треньор, който върши голям обем работа, за да успеем. Нашата цел е след края на шампионата да бъдем възможно най-високо в класирането.

Свободното си време предпочитам да прекарвам вкъщи, в спокойна обстановка със семейството ми, гледайки филми или мачове на моя идол Роналдиньо. Също така обичам да чета книги и да уча нови неща", завърши той.

Последната победа на Ботев (Пд) срещу Левски в София: С гол на... Марин Бакалов

Последната победа на Ботев (Пд) срещу Левски в София: С гол на... Марин Бакалов

Преди цели 24 години