Вече бившият капитан на Ботев (Пд) - Лъчезар Балтанов използва профила си във Фейсбук, за да обяви официално раздялата си с половдивския клуб. Халфът обяви, че няма да каже лоша дума за "канарчетата" и също така, че напускането му на "Коматево" не е по негово желание.

Ферарио Спасов остава начело на Ботев (Пловдив), още двама футболисти си тръгват

Ферарио Спасов остава начело на Ботев (Пловдив), още двама футболисти си тръгват

"Канарчетата" днес се разделиха с Антонио Вутов

Ето какво написа той:

"Раздяла се пише трудно, когато си тръгваш, но оставяш сърце... Ботев Пловдив се превърна в мой роден клуб, тук ми се случиха най-хубавите неща, които се случват на човек. Тук намерих приятели, семейство, усетих, какво е хората да те обичат и подкрепят. Аз си тръгвам с достойнство, макар НЕ по мое желание, заради две неща. На първо място, това е, че винаги съм бил честен и лоялен като професионалист и никога не си позволих да опетня името на отбора. На второ място, че винаги давах 100% от себе си, дори когато съм бил в слаба форма, дори когато ме обиждаха и обвиняваха, това е забравено.

Ботев (Пд) олеква с 600 000 лева

Ботев (Пд) олеква с 600 000 лева

Говори се, че Петър Пенчев ще води временно тима

На момчетата, които са мои братя благодаря с цялото си сърце, че бяха рамо до рамо с мен. На тези, които ще дойдат след мен пожелавам да усетят топлината и обичта на феновете, както ние, когато спечелихме купата. На тези, заради, които си тръгвам, които се скриха зад мен и тези, които не ме харесват пожелавам търпение, за да разберат истината в живота и разум, за да различават лицемерието от доблестта. Не ми беше дадено да изиграя своя мач 200 с "жълто-черния" екип след само 6 мача... Както и да сбъдна мечтата си да изведа отбора на Колежа.

Не търсете сензация от мен и не очаквайте да сложа петно на клуба, който 7 години беше на първо място в моя живот. Аз си тръгвам с гордо вдигната глава и вярвам, че добрите времена предстоят за всички нас, защото аз винаги ще бъда част от Ботев Пловдив и Той от мен.

Благодаря!", написа Балтанов във Фейсбук.

Антонио Вутов вече не е футболист на Ботев (Пловдив)

Антонио Вутов вече не е футболист на Ботев (Пловдив)

Нападателят прекара три сезона при "канарчетата"