Старши треньорът на Ботев Тенчо Тенев реши да не взима отбора на режим преди мача с ЦСКА.

"Канарчетата" бяха по домовете си и в навечерието преди шампионатния сблъсък с Левски, загубен катастрофално 2:6 на "Герена". Пловдивчани ще се съберат в 11,00 часа преди двубоя с "червените" на собствения са стадион, ще обядват в местен ресторант и ще се отправят към "Българска армия".

Ботев вчера игра контролен мач с юношите старша възраст на клуба. В проверката Тенев използва предимно резерви и футболисти, които по-рядко попадат в разширения състав. Мъжкият състав победи юношите с 5:3. Хеттрик записа Саидходжа, а под един гол добавиха Георги Христов и Йордан Минев.

В същото време Общинската комисия в Пловдив, която се занимава с концесията на стадион "Пловдив", вчера отвори документите на двамата кандидати.

Както е известно, за концесията се борят ПФК Локомотив (Пд) и "Консорциум за Пловдив", зад който стоят президентът на Локо (Сф) Николай Гигов и рекордьорът ни по овчарски скок Атанас Търев.

"Кандидатите са допуснати за участие в конкурса. Тепърва ще се разгледат и сравняват техните предложения", заяви главният инженер на община Пловдив Дичо Дафов.