Футболистите на Ботев (Пловдив) излязоха с извинение към феновете на тима. Лидерите на тима изразиха своята позиция пред "Спортал" като подчертаха, че приемат много тежко катастрофалната загуба с 0:6 от Локо (Пд).

Ето и текста, който Тодор Неделев, Атанас Илиев и компания споделиха пред медията:

"Изминаха две безсънни нощи. Две вечери, прекарани в размисли, нерви и сълзи. Една от най-тежките загуби за Ботев Пловдив. Едно извинение няма да промени ситуацията. Едно извинение няма да измие срама. Едно извинение няма да върне мача и да замени резултата. Но ние искаме да ви кажем, че съжаляваме за случилото се в събота. Искаме да знаете, че на нас ни е точно толкова тежко, колкото и на вас - феновете на най-великия клуб в България.

"Най-много ни боли, че тази "катастрофа" идва в момент на две радостни новини за нас жълто-черното семейство - първата, която беше съобщена в началото на миналата седмица, че парите за погасяването на дълга са събрани и втората, че нашият дом стадион Христо Ботев ще бъде завършен до 9 месеца. Ботев Пловдив е религия, Ботев Пловдив е смисъл на живот на хиляди хора в града и извън него, Ботев Пловдив е клуб с традиции и над 100 годишна история и нито една загубена купа, нито един загубен мач не може да промени това. Всички ние знаем какво е да си футболист на Ботев и сме горди, че носим емблемата на най-стария отбор в България. Ситуацията в клуба не е розова и само ако се обединим и сме заедно, ще успеем да излезем от кризата. Гарантираме ви, че нито един от нас не се е пестял или скатавал и ще оставяме душите и сърцата си на терена във всеки предстоящ двубой. Ние ще пребъдем! Заедно за Ботев! 1912".

Бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов за Ботев: На терена сякаш не бяха мъже, а нескопосани балерини

Бивш кмет на Пловдив за Ботев: На терена сякаш не бяха мъже, а нескопосани балерини!

"Иначе, поздравления за Локомотив"