Наставникът на Ботев (Пловдив) - Ферарио Спасов поздрави момчетата си след победата с 2:1 над Левски в Първа лига. Специалистът обяви, че ситуацията в клуба е тежка и не се нагърби с обещания за бъдещето.

Неделев подкрепи отпратения Балтанов

Неделев подкрепи отпратения Балтанов

"За мен беше удоволствие да играя с теб!"

"Успяха момчетата! Браво на момчетата! Браво на публиката! Браво на отбора на Левски, който също търсеше победата добре. Дерби мач, Левски се заблуди, че проблемите при нас ще се отразят на играта ни. Момчетата показаха, че несправедливо са били критикувани, просто бяхме в преходен период. Това са само три точки, доста изпуснахме от началото на сезона, вярвам, че тази победа ще ни даде импулс напред.

Започнахме по-силно първенството, но отидохме на другия полюс след това. Върнах се в отбора, защото момчетата го заслужават. Аз съм се връщал в отборите в тежка ситуация. В момента бъдещето ни е неопределено, изказвам възхищението си от момчетата, които останаха, които се раздадоха. Не блестяхме, но се борихме, това прави този отбор идентичен, има взаимодействие между фенове и отбор. Тежко е, дано да се намери изход от ситуацията, в която сме изпаднали.

От "Сдружение Ботев": Най-вероятно ще съдим Бандаловски

От "Сдружение Ботев": Най-вероятно ще съдим Бандаловски

"Откровени лъжи!"

Направиха се изключителни усилия момчетата да получат част от възнагражденията, браво на г-н Караславов, може би от следващата седмица ще се знае бъдещето на този отбор. Достойно напускане на Лъчо Балтанов, моите уважение към него. И в най-добрите семейства се получават такива неща. Вутон продължи кариерата си в чужбина, влязохме в положение. За другата личност не искам да коментирам. Когато са ме освобождавали от различни клубове, не съм се сърдил. Така е пренил клубът. Така сме решили, има достойни начини за тръгване.

Да му мисли Любо Пенев и г-н Стойне Манолов. Чувствам се все едно съм бил 3 години начело на този отбор. Тежки моменти са след напускане на г-н Самуилов, трябва да знаем какво предстои. Перспективата в момента не е розово, засега няма светлина в тунела, няма човек", сподели Феро след победата.

Ботев (Пд) победи Левски с 2:1 в Първа лига

Ботев (Пд) сложи край на левскарския възход, нападател се превърна в кошмар за "сините"

Тежка вечер за Левски в Коматево - тимът загуби, двама титуляри се контузиха, а феновете им си спретнаха масов бой