Наставникът на Ботев (Пд) - Ферарио Спасов говори след първата зимна контрола на "канарите" за новия сезон, която завърши с успех над Марица с 6:0.

"Доволен съм от проведената подготовка до този момент. Тази контролна среща просто беше един завършек на първия етап от нея. Естествено, когато побеждаваме съм доволен, но най-вече от старанието на момчетата, които се представиха според възможностите на този етап от подготовката".

Ботев (Пд) разгроми Марица с 6:0

Ботев (Пд) разгроми Марица с 6:0

"Канарите" сложиха тениски за Тоско

"През второто полувреме имаше доста напрежение, динамика. Искам да благодаря и на момчетата от Марица, които играха открит футбол и направиха една хубава проверка преди заминаването ни за Турция", заяви Феро.

"Когато имаме млади футболисти, които играят и се представят добре е нормално да има интерес към тях, но не знам повече по въпроса кои хора са наблюдавали мача".

"Това е групата за Турция, от която ще отпадне само Марко Перван, който няма да поднови договора си с клуба. Това е единствения човек, който ще отсъства. Пътуваме 22 човека - всички момчета, които видяхте днес без двама от състава от второто полувреме. Продължаваме да се готвим за началото на първенството", завърши Ферарио Спасов.

Марко Перван не иска да си тръгне с мир от Ботев (Пд)

Марко Перван не иска да си тръгне с мир от Ботев (Пд)

Хърватинът не е доволен от размера на своето обезщетение