Наставникът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов коментира победата на тима му с 3:0 над Кизилжар. Той сподели и впечатленията си за юношите в отбора, както и за контузията на Тодор Неделв.

"Мисля че от мачовете, които изиграхме, този ми хареса най-много. Хареса ми темпото, терена, играта. Най-важното е, че завършваме лагера с готови за шампионата футболисти", започна Феро.

Ботев (Пловдив) разби казахстанци в контрола

Ботев (Пловдив) разби казахстанци в контрола

Антонио Вутов блести с два гола

"Жалко за Тодор Неделев. Утре той ще мине прегледи в България, за да се види какво му е състоянието. Ще му се прави резонанс и допълнителни изследвания. Аз мисля, че от мач на мач юношите имат все по-голямо присъствие в отбора. Когато влизаха в игра, не се огъваха и това е добър атестат. Те трябва много да тренират, да са отдадени на футбола, за да имат трайно присъствие в отбора. Ще направим всичко възможно тази седмица да направим входящи трансфери. Дано да успеем, но ако не успее, това ще са момчетата, с които ще започнем мачовете и ще ги завършим", сподели специалистът.

"Никола Илиев е добро момче и добър футболист. Аз не се съмнявам в неговите качества. За мен той трябва да намери своята физиономия в този отбор и тогава да търси своята реализация в чужбина", завърши старши треньорът на Ботев.

Тошко Неделев е под огромна въпросителна за дербито с Локо (Пд)

Тошко Неделев е под огромна въпросителна за дербито с Локо (Пд)

Все още не е ясно естеството на неговата контузия