Феновете на Ботев (Пд) от фракцията "Лудата Банда" заяви подкрепата си към треньора Азрудин Валентин и директора Даниел Серехидо.

Напследък има информации, че двамата са през раздяла с клуба.

Ботев (Пловдив) - Черно море 1:1, Атанас Илиев изравни
на живо

Ботев (Пловдив) - Черно море 1:1, Атанас Илиев изравни

Срещата започва в 17:30 часа

"Представители на Лудата Банда, като група вечен коректив, символ на безрезервна и безкористна подкрепа към Ботев Пловдив, посетихме тренировката на представителния отбор с цел изказване на кредит на доверие към треньорския щаб и Даниел Серехидо. Действията ни са продиктувани от добрите впечатления след проведената през седмицата среща и поредните слухове за опити за тровене на обстановката в клуба. Смятаме, че единственият начин за развитието на Ботев Пловдив е да се работи професионално, с налагане на желязна дисциплина и прекъсване на порочните практики футболисти да си избират треньори и мачове в които да играят. Вярваме, че в трудния момент като привърженици е редно да се обединим и се концентрираме върху фенската част, затова призоваваме за подкрепа към отбора въпреки поднесените негативи.

Играчи, треньори и ръководство са преходни - Ботев Пловдив е вечен!", обявиха от "Лудата Банда" на страницата си във Фейсбук.