Димитър Бербатов е останал разочарован от брат си Асен. Той е отказал да дойде на стадиона за зрелищния мач, организиран от Митко и Луиш Фиго, въпреки че брат му подарил специален пропуск.

"Митко го чакаше и все питаше дали е пристигнал. Публична тайна е, че отношенията им никак не са стабилни. Те хич не се имат в последните години, защото Асен продължава да се движи по кривата пътека.

Въпреки това, въпреки всичко Димитър искаше най-близките му роднини да са на мача. И поради тази причина направи компромис. Забрави временно за ситуацията с Асен и му осигури пропуск. Всъщност, той не му го е връчил лично. Търсил го е по телефона, за да се видят и да му го даде, но никой не му е вдигнал.

Димитър Бербатов и част от най-добрите футболисти в историята подариха на България незабравимо шоу!

Димитър Бербатов и част от най-добрите футболисти в историята подариха на България незабравимо шоу!

Феновете видяха на живо някои от най-големите световни звезди

Тогава е дал пропуска на майка си с молба тя да му го връчи. Маргарита се е видяла с по-малкия си син след няколко дни, но той нищо не казал. Взел ценния входен талон, измърморил нещо под носа си й си тръгнал. Още тогава Маргото усетила, че Асен може би няма да дойде на мача в София, но все пак и тя като Митко до последно се надяваше, че ще го види на трибуните", пише "ШОУ".

Както е известно, Асен беше осъден за притежание на наркотици. Тогава Митко хукна да го спасява, ангажирайки възможно най-добрите адвокати и пръскайки немалко пари. Впоследствие двамата отново са имали скандал, свързан с пари. Бербо бил дал заем на брат си, но той така и не му го върнал, допълва медията.

"Те имаха и други разправии. Не веднъж сме казвали, не веднъж и вие сте писали във вашия вестник, че Бербатов не харесва съпругата на Асен - Димитринка. Според него тя го бута към кривата пътека. И тя май е причината за разрива на отношенията между двамата братя", добавят запознати.