Антони Здравков говори за престоя си в Лудогорец и взаимоотношенията си с бившия наставник на клуба Пауло Аутуори. Ето какво каза Здравков в ефира на "Диема":

"Няма какво да реабилитирам. Имам само да се доказвам пред себе си и футболната общественост. Не смятам, че в Лудогорец не съм си свършил работата. Случи се това, което се искаше от мен. Просто прецених, че е подходящият момент да си тръгна от Лудогорец, защото не исках да работя повече със Стойчо Стоев.

Антони Здравков: Има едно основно нещо, което ме притеснява в Ботев (Враца)

Здравков: Има едно основно нещо, което ме притеснява в Ботев (Вр)

"Не съм тук за първи път, познавам обстановката и хората"

Винаги съм получавал добро отношение от всички в клуба, просто така се стекоха обстоятелствата. В Лудогорец научих много, особено от взаимния престой с Пауло Аутуори. Имах удоволствието да работя с истинска треньорска легенда. Просто не беше разбран в България и не бе изчакан от някои медии, но той показа как трябва да се работи и да се върви в професионален футболен аспект", заяви Здравков.

Снимка 382001

Източник: EPA/БГНЕС

"Лудогорец разполага с равностойни футболисти, докато в Левски това липсва. Преди паузата, ако Лудогорец задържи сегашния аванс, с оглед мачовете в Лига Европа, тогава те ще бъдат отново по-силни. Ако сега не се скъси разликата с Лудогорец, ще бъде много трудно за всички отбори.

Определено ЦСКА и Локо (Пловдив) са в борбата за титлата. Две победи за тях и две загуби за противниците им и позициите ще са изравнени", заяви Здравков.