Отложените мачове от 4-ия кръг на родното първенство Локо София - ЦСКА, и Арда - Лудогорец ще се изиграят на 13 февруари (неделя), съобщава "Тема Спорт".

Предстои датите и часовете да бъдат утвърдени тази седмица, след което от БФС ще обявят официално програмата за подновяването на шампионата. Както е известно, срещите не се изиграха през август, тъй като армейците и разградчани подадоха молба за отлагането им, защото имаха ангажименти в Европа.

Часовете на двубоите ще бъдат уточнени днес, след като телевизията, която притежава правата, посочи най-удобните за нея времеви диапазони.

Било е дискутирано отложената среща Локо София - ЦСКА да се проведе на 16 февруари (сряда), но в крайна сметка този вариант е отпаднал.

Най-вероятно Арда и Лудогорец ще играят в по-ранен час на 13-и, а след това ще се проведе и двубоят между железничарите и армейците, който ще попадне в по-рейтинговия часови диапазон.

Както е известно, още през август имаше напрежение около срещата на разградчани с Арда, след като от ръководството на кърджалийци обявиха, че ако двубоят бъде отложен, те могат да напуснат първенството.

Мачът Локо София - ЦСКА ще се проведе на "Васил Левски", където червено-черните играят домакинствата си поради липса на лиценз на клубното си съоръжение.

WINBET - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Двубоите от първия пролетен кръг ще са в периода 18-21 февруари (петък - понеделник). Тогава армейците гостуват на Славия. Двубоят на стадиона в квартал "Овча купел" ще се изиграе на 19 или 20 февруари.

ЦСКА има само две излизания извън столицата до края на редовния сезон - на Ботев Пд и Локо Пд.