СДВР предприема всички необходими мерки за охрана на обществения ред и безопасност на движението в столицата във връзка с предстоящото на 1 септември дерби между Левски и ЦСКА от 17.45 часа на Национален стадион "Васил Левски", съобщиха от МВР.

Във връзка с провежданото спортно мероприятие, в следобедните часове на 1 септември е възможно да възникне временно затруднение на движението в централната градска част, предупреждават от полицията.

Скаути от Китай идват за дербито между ЦСКА и Левски

Скаути от Китай идват за дербито между ЦСКА и Левски

Азиатците търсят опорен халф, крило и централен нападател

На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на стадиона полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач. Няма да бъдат допускани посетители, които имат наложена съдебна забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

Георги Кабаков получи наряд за дербито ЦСКА - Левски

Георги Кабаков получи наряд за дербито ЦСКА - Левски

Никола Попов ще свири битката за Пловдив

Униформените ще следят още за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи /огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри/.

За да бъде избегнато струпване, от СДВР приканват зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона. Вратите за посетители ще бъдат отворени в 15.45 часа. В деня на мача, билети на касите на националния стадион няма да се продават.

ЦСКА напомня: можете да закупите билети за мача с Левски до събота

ЦСКА напомня: можете да закупите билети за мача с Левски до събота

Двубоят е определен като рисков