Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов коментира снощния успех на Лудогорец в третия предварителен кръг на Шампионската лига. Той не пропусна да коментира и проблемите на "любимия" му Левски.

"Голяма победа за Лудогорец, а и за българския футбол! Пожелавам на ЦСКА и Локомотив (Пловдив) също да продължат напред в евротурнирите - какво по-хубаво от това, нека българските отбори печелят. Снощи бях първият, който честити успеха на Кирил Домусчиев. Дай боже отново български отбор да влезе в групите на Шампионската лига. Лудогорец показва на всички останали наши клубове как се работи правилно във футбола, трябва всички да се учат от тях.

Вижте само какъв стадион направиха в Разград. Някои фенове на Левски и ЦСКА може да не се радват на успехите на Лудогорец, но това нищо не променя. На "Герена" си бутнаха трибунката и направиха "кабрио". Така си седи сега. Освен това карат феновете да дават пари за Левски, което е жалко. А онова, което беше разпространено от съблекалнята на "Герена" въобще не е за коментар. Какви футболисти е имало в тази съблекалня, а сега... Това е цинизъм! Онзи, който е снимал и разпространил клипа, пък е символ на подлостта. Не е сериозно всичко това. Кестените в Левски май изгоряха. Кой да ги вади, като те вече изгоряха?", заяви той пред колегите от "Спортал".

Венци Стефанов: "Палмите" ще фалират, ако тръгнат да покриват всяко задължение на Левски

Венци Стефанов: "Палмите" ще фалират, ако тръгнат да покриват всяко задължение на Левски

"Лудогорец е с класа над останалите"