Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира равенството на Левски срещу Септември. Мачът завърши 2:2 с изравнителен гол в добавеното време.

"Искам сега да попитам кой е виновен, че Левски не може да бие Септември в София, дори със спорна дузпа?! Славия не легна на ЦСКА и стана голям проблем. Жалкото е, че Левски и ЦСКА са големи отбори, грандове за България, но в момента по нищо не си личи. И така ще бъде, докато не се върнат към своите корени и традиции - да залагат на българи и да изграждат собствени български момчета. Няма как да е другояче при положение, че докарват по няколко каруци с чужденци.

Снимка 393581

Източник: LAP.bg

Искам да накарам феновете на двата отбора да се замислят дали харесват повече ЦСКА на Стоичков, Пенев, Костадинов, Якимов, Паро Никодимов и Левски на Гунди, Сашо Костов, Меци Веселинов, Жоро Соколов, или харесват сегашната трупа от чужденци.

Нека от ръководството на ЦСКА се замислят малко какъв треньор са довели, а не да се оправдават. Докъде я докарахме! Идва сърбин в България, явно го е срам, че е сърбин и говори на английски език. Ние да не сме някакви аборигени?!

Снимка 388578

Източник: LAP.bg

Сега кой им е виновен - Киро, Венци или някой друг от Първа лига? Нека щом ще им олекне, да ни обвинят за мъглата и финните прахови частици в София. Излиза, че щом някой отбор не клекне пред тези два отбора, става лош и виновен", каза Стефанов пред Sportal.bg.

Септември и Левски не се победиха - 2:2

Дузпа за Левски, червен картон за Септември, уникален гол на Будинов и... 2:2 на Националния стадион!

Кабрал с попадение и асистенция, Будинов с уникален гол!