Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю за "Дарик". Той за пореден път заяви, че Петър Хубчев е депозирал своята оставка пред БФС. Ето какво още каза босът на "белите":

"Попитайте вашия бъдещ треньор защо не казва истината. Имах доста добро мнение за Петър Хубчев. Не може да бъде причина човек от Изпълкома, за да си подадеш оставката. Той в присъствие на двама вицепрезиденти разговарят за бъдещети мачове, а след два часа се разбира, че е подал оставка. Никой не може да му забрани. Поне аз смятам, че има свобода на словото в България. Той е подал молба за оставка. Това е предателство и той заби нож в гърба на Боби Михайлов.

Снимка 414699

Източник: LAP.bg

Аз нямам информация, че Красимир Балъков ще стане национален селекционер. Малко се съмнявам, че той ще нагази в дълбокото след тези два негативни резултата. Трябва човек с много здрави гащи, който не му пука от нищо, за да направи тази промяна.

Красимир Балъков: До 15 май ще е ясно бъдещето ми в Етър

Красимир Балъков: До 15 май ще е ясно бъдещето ми в Етър

"Клу­бът не съществува на базата на моето име и авторитет, защото има огромни тради­ции"

Аз съм за формат 16 отбора на Първа лига. Друг е въпросът дали това нещо ще се осъществи. Направиха се много нови стадиони. Премиерът Борисов отпусна средства за доста стадиони. Направиха се хубави терени. Отбори като Арда, Монтана и Царско село, другото ЦСКА... Трябва да си дадем сметка дали трябва да правим отбори от бежанци или да даваме шанс на нашите деца. Левски не е за подценяване. Има добри футболисти. Винаги съм бил по-добрият да победи. Левски е много голям клуб. Винаги съм уважавал Левски. Аз против простотиите и издевателствата. Левски беше религия. Това беше друго време.

Снимка 420496

Източник: LAP.bg

Последните години често се случваше, че се срещахме с Динко Дерменджиев и разговаряхме. Тази година си отидоха много, много имена свързани с българския футбол", каза Стефанов.

Петър Хубчев за Левски и националния отбор: Нямам право да коментирам

Хубчев за Левски и националния отбор: Нямам право да коментирам!

"Ако тръгна всичко да коментирам, трябва по цял ден да обяснявам"