Нищо ново не се случи в залата на спортен комплекс ДИТ в Драгалевци! Отборът на Възраждане 2020 (родени 2010 година) продължи головото си шоу в първенството на Футбол 7 в София. Без никакво напрежение малките таланти на треньора Йордан Димитров разгромиха със 7:0 Левски Раковски, като пропуснаха поне двойно повече чисти положения и уцелиха на 5 пъти гредите.

Възраждане 2020 започна малко сковано мача и през първата третина стигна само до един гол, дело на десния халф-бек Йоан Крумов след чудесна асистенция на капитана Ясин Сали. Малко след началото на втората част Сали направи 2:0 и с това успокои окончателно феновете на Възраждане 2020.

До края на мача действията през по-голямата част се развиваха пред и в наказателното поле на Левски Раковски и в крайна сметка се стигна до 7:0. Головете за Възраждане 2020, който е убедително най-резултатният отбор в първенството на Футбол 7, вкараха още веднъж Йоан Крумов, Мартин Миладинов - 2, Адриян Петров - Легендата и Пресиян Павлов. Особено атрактивно бе попадението на Павлов, който с удар извън пеналта прати неспасяемо топката в сглобката на левия горен ъгъл на вратата на Левски Раковски. Това бе и негов първи гол в официален мач за Възраждане 2020.

"Заиграхме на ниво едва през третата част, но съм доволен от представянето на децата. Този отбор има огромен потенциал и той ще се разкрива в следващите месеци и години", заяви след мача треньорът Йордан Димитров. Зрителите бяха категорични, че той е успял да изгради много футболни качества и навици в децата и затова те буквално "мачкат" на терена своите съперници.

Възраждане 2020 с нова гръмка победа, разгроми дубъла на Славия с 5:0

Възраждане 2020 с нова гръмка победа, разгроми дубъла на Славия с 5:0

Малките таланти на Йордан Димитров, който е считан за един от най-добрите ни млади специалисти, показаха изключително правилна в тактическо отношение игра