Валери Домовчийски беше избран за играч на 27-ия кръг на Първа лига. Нападателят на Ботев (Враца) получи приза си от "Пресклуб България". Ето какво сподели той пред медиите:

"С оглед на мача, който изиграхме с Витоша и точките, които имаме, мисля, че сме сигурни за баражите. Има още време, но не трябва да се притесняваме за нашето място в групата. Ще се подготвяме за баражите.

Първата цел беше да останем в Първа лига, след това целите се вдигнаха, а и отборът се представя добре. Ще дадем всичко от себе си в предстоящите мачове.

Снимка 416892

Източник: БГНЕС

На "Герена" успяхме да победим Левски, с Лудогорец играхме нападателно, борихме се, имахме своите шансове. Борим се за победа срещу всички отбори.

Не знаех, че съм изиграл 200 мача, казаха ми сутринта преди самия двубой, че ми предстои да запиша мач номер 200. Надявам се да изиграя поне още 100 в елита на България.

Снимка 416893

Източник: БГНЕС

Валери Божинов липсва на отбора, той показа, че е класен нападател, помогна на отбора да се изкачи в класирането, липсва на отбора, но едни играчи си отиват, други идват, трябва да се справяме и без него.

Пак има Валери в тима", сподели Домовчийски.

Валери Домовчийски: Не дадохме шанс на Витоша

Валери Домовчийски: Не дадохме шанс на Витоша

"Надиграхме ги"