Стратези, които да създадат планове за действие за седмица, месец, два и т.н. От това, според Валентин Михов, се нуждае българският футбол в момента.

"Седя вкъщи, гледам филми, какво друго да правя, и си мисля дали пък това не беше направено умишлено. Дали някой не реши да види как ще се справим, някой не го ли пусна това нещо... Ако е така, съм сигурен, че Онзи горе ще го съди този, който го е пуснал вируса.

Снимка 398577

Източник: LAP.bg

Футболът има нужда от стратегия. Да се види как ще се действа следващите дни, следващите седмица, месеци... Собствениците на клубовете са тези, които имат думата дали първенството да продължи, но всичко става чрез БФС, ПФЛ.

Стойне Манолов: Първенството няма как да се доиграе, всички знаем това!

Стойне Манолов: Първенството няма как да се доиграе, всички знаем това!

"Ясно е, че футбол през април няма да има"

Не бива да се избързва, нека първо видим в големите първенства как ще процедират, защото проблемът е навсякъде. Въобще нека видим как ще се справи Европа като една общност.

Не е изключено да има клубове, които ще започнат от нулата след тази криза. Ще се даде шанс на момчета от школите и т.н., но да се надяваме, че до един-два месеца нещата ще тръгнат към нормализиране и пикът ще е отминал", каза Михов пред БНТ.

Снимка 229632

Източник: LAP.bg