Бившият президент на Българския футболен съюз и на Професионалната футболна лига - Валентин Михов, бе специален гост в предаването "Спорт в обектива" по Канал 3.

Михов сподели дали има реална предизборна битка за пост номер едно в родния футбол. Футболният управник заяви и че не е изненадан от кандидатурата на Любо Пенев за президент на БФС:

"Всичко е възможно. В българския футбол съм видял всичко. Логично е ЦСКА да застане зад Любо Пенев, защото той е истинско светило, като футболист. Когато сравнявам две величини, гледам да подкрепя по-добрата.

Борислав Михайлов: Нямам никакви притеснения за конгреса, не съм изненадан от подкрепата на Левски

Борислав Михайлов: Нямам никакви притеснения за конгреса, не съм изненадан от подкрепата на Левски

"Отговорихме на всички лъжи", заяви президентът на БФС

Конгресите са за това - за да се каже не само кои са предимствата, но да се покажат и недостатъците.

Футболът в първенството е на прилично ниво. Нямаме обаче достатъчно зали, а стадионите са ни... Досега трябваше да имаме поне 16 хубави стадиона. Да се предполага, че можем да приемем сериозен форум. Как да възпитаваме децата, като основно волейбол се играе в училищата? Има зали, но не са достатъчно.

Любослав Пенев: Христо Стоичков има място в екипа ми, Стефан Софиянски и Томас Лафчис не са в щаба ни

Пенев: Стоичков има място в екипа ми, Софиянски и Лафчис не са в щаба ни

"Венци Стефанов е лош и злобен човек"

28 години да нямаме национален стадион... Това не е ли пълна порнография? Ще ме прощавате за израза. Лобито ни в УЕФА е похвално. За това трябва да се благодари на Борислав Михайлов.

С една добра стратегия за 10 години, можем да имаме 14 или 16 стадиона и децата да тренират с удоволствие. Красен Кралев се опитва да помогне на много места. И го прави. Това е за първи път в историята, може би, що се отнася до футбола. Чест му прави.

Любо е голям футболист, както в страната, така и в чужбина. Направил е много за българския футбол. Но нямам база за сравнение между него и Боби Михайлов, що се касае до управленски потенциал. Лесно е да се говори срещу нещо или някого. Искам да видя, че надграждаме.

Любослав Пенев призова ЦСКА да обяви позицията си, маха президентите от Изпълкома

Любо Пенев призова ЦСКА да обяви позицията си, маха президентите от Изпълкома

"Искам ограничаване на броя чужденци, използвани от клубовете"

Ще видим битка между двамата, това е ясно. Когато атакуваш обаче, трябва да доказваш. Нека битката бъде в стратегиите. В можещите хора.

За броя на чужденците темата е сложна. Една подобна стратегия ще намери поддръжници, но и противници.

Борислав Михайлов е абсолютен фаворит за президент на Българския футболен съюз. За Любо просто нямам оценка. Нямам база за размисъл", коментира Михов.

Снимка 333498

Източник: LAP.bg