Като знак на съпричастност и призив за Мир, отборите на Пирин и Левски ще бъдат изведени на терена за днешния си двубой от 25-ия кръг на efbet Лига от Кирил и Дима - двете украински момчета, които пристигнаха в Благоевград с "Автобуса на надеждата" и започнаха да тренират в школата на "орлетата".

При излизането на отборите на таблото на стадион "Христо Ботев" ще бъде прожектиран текстът на химна "Пирин е голема планина".

На полувремето на двубоя от изпълнителния директор на клуба Таско Тасков и кмета на Община Благоевград Илко Стоянов ще бъдат наградени доброволците от "Автобуса на надеждата" Николай Ризов, Атанас Станоев, Владимир Будников и Ангел Гюров. Те ще получат специални плакети. Аплодисменти ще получат и шофьорите на автобуса Петър Ангелов и Росен Пандурски, които днес изпълняват своите служебни задължения и отново са на път.

Аплодисменти ще получат и децата от ДЮШ "Хлапетата", родени през 2013 година, които спечелиха турнира в Тетевен, като по пътя към финала спечелиха със 6:1 срещу румънския ФКСБ.

Пирин - Левски 0:3 (Развой на срещата по минути)
на живо

Пирин - Левски 0:3 (Развой на срещата по минути)

"Синя" класика