Мачът за Суперкупата на България между Лудогорец и ЦСКА ще се играе на Националния стадион "Васил Левски", пише "Тема Спорт".

Срещата между шампионите от Разград и 21-кратните носители на националната купа ще се проведе на 17 юли (събота) и с нея ще бъде сложено началото на сезон 2021/22.

Изпълкомът на БФС утвърди датата преди седмица на редовното си заседание, но не обяви града, стадиона и началния час на двубоя.

В крайна сметка от централата са се насочили към най-голямото футболно съоръжение у нас, избирайки София за домакин.

В полза на "Васил Левски" е натежал 42-хилядният му капацитет, който ще позволи да присъстват 20 хиляди фенове по трибуните.

По подобие на финала за купата ЦСКА - Арда (1:0) отново 50% от местата на Националния стадион ще бъдат отворени за публика.

Сред другите спрягани опции бяха "Ивайло" във Велико Търново и "Берое" в Стара Загора. По всяка вероятност мачът за Суперкупата ще започне в 20:30 часа, за да бъдат избегнати летните жеги в средата на юли.

Както е известно, регламентът на двубоя предвижда при равенство в редовното време да не се играят две продължения по 15 минути, а да се пристъпи директно към изпълнение на дузпи. Така при всички положения той трябва да завърши преди 23:00 часа.

Представят четвърти нов в ЦСКА

Представят четвърти нов в ЦСКА

Стяга се сериозна селекция