ЦСКА постигна първа победа в първенството, след като надделя над Славия като гост с 2:1. "Белите" поведоха в резултата в 60-та минута чрез Янис Карабельов, но Евандро вкара два гола за крайния успех на ЦСКА.

Снимка 436066

Източник: LAP.bg

В 9-ата минута Али Соу падна в наказателното поле, но Станислав Тодоров реши, че няма нарушение на Милен Гамаков срещу гамбиеца.

Три минути по-късно Фабрини технично задържа топката и центрира към Али Соу в наказателното поле, но Андреа Христов се справи с опасността.

Снимка 436062

Източник: LAP.bg

В 27-ата минута Радослав Кирилов получи подаване по земя от Дарко Тасевски. Той опита да подаде на Чунчуков, но блестящо Николай Бодуров се справи много добре със ситуацията и предотврати опасността за Витаутас Черниаускас.

В 35-ата минута Дюлгеров се опита да изненада Черниаускас с удар отдалеч. Първоначално стражът не се ориентира добре и не хвана топката, но след няколко секунди реагира и успя да улови.

Славия - ЦСКА 1:2, втори гол на Евандро
на живо

Славия - ЦСКА 1:2, втори гол на Евандро

"Армейците" търсят първи успех в първенството

В 50-ата минута Тони Уот успя да надскочи Андреа Христов и подаде с глава към Али Соу, но Георги Георгиев отново се намеси подобаващо.

В 60-ата минута Ради Кирилов успя да напредне от центъра, изстрелът му срещна гредата, но Янис Карабельов не сбърка при добавката и вкара на ЦСКА в трети пореден мач.

Десет минути след това Евандро изравни. Велковски позволи на Али Соу да му отнеме топката. Гамбиецът подаде на Евандро и той вкара третия си гол за сезона с екипа на "армейците".

В 87-ата минута обратът стана факт. Греъм Кери центрира в наказателното поле, където Евандро бе най-съобразителен и вкара втория си гол в мача.