ЦСКА ще бъде без лидера си Николай Бодуров в утрешния полуфинал за Купата на България с Ботев (Пловдив). Дисциплинарната комисия към БФС наказа национала за една среща и го глоби с 400 лева, след като защитникът на "червените" наплю Богдан Вашку от Левски. 

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев отново ще плаща солена глоба. С парична санкция е и Кристиян Малинов.

Ето какво пише в сайта на БФС:

"По сезиране на Комисия "Етика и феърплей" към БФС за наплюване на състезател, на основание чл. 22, ал.2, б. И, колонка 4 от ДП /2018/2019/ - ДК наказва Николай Бодуров - състезател на ПФК "ЦСКА-София" гр. София със спиране н състезателни права за 1 среща и с глоба в размер на 400 лева.

Ще бъде ли наказан капитанът на ЦСКА Николай Бодуров?

Ще бъде ли наказан капитанът на ЦСКА Николай Бодуров?

Защитникът наплю Богдан Вашчук от Левски

По сезиране на Съдийската комисия към БФС и Комисия "Етика и феърплей" към БФС за повторно уронване на престижа и създаване на негативизъм към българското съдийство в средствата за масова информация, на основание чл. 37, ал.1, т.17, предложение 2, б. Б и във връзка с б. Г от ДП /2018/2019/ - ДК наказва Любослав Пенев - треньор на ПФК "ЦСКА-София" гр. София с глоба в размер на 8000 лева.

По сезиране на Комисия "Етика и феърплей" към БФС за уронване на престижа и създаване на негативизъм към българското съдийство в средствата за масова информация, на основание чл. 37, ал.1, т.17, предложение 2, б. А от ДП /2018/2019/ - ДК наказва Кристиян Малинов - състезател на ПФК "ЦСКА-София" гр. София с глоба в размер на 3000 лева.

По сезиране на Комисия "Етика и феърплей" към БФС за наплюване на състезател, на основание чл. 22, ал.2, б. И, колонка 4 от ДП /2018/2019/ - ДК наказва Николай Бодуров - състезател на ПФК "ЦСКА-София" гр. София със спиране н състезателни права за 1 среща и с глоба в размер на 400 лева".