От ЦСКА 1948 благодариха на феновете, които ги подкрепиха в Кърджали. Отборът загуби шанс за промоция в Първа лига след поражение с 0:1 от Арда. Но "червените" не се отказват и ще атакуват място сред най-добрите през новия сезон. Те пак твърдят, че са ЦСКА и пишат за "припознаване на Литекс"...

Ето обръщението им (без редакторска намеса):

"Доста хора не скриха сълзите си в неделния следобед, когато мечтата угасна. Поне за година. Мнозина заспаха късно в разговори с приятели. Прекараха кошмарна нощ. Събудиха се все така ядосани.

Истинският армеец няма как да е спал спокоен след загубата от Арда. Уж утрото е по-мъдро. Изчакахме го. Но нищо по-мъдро не успяхме да измислим от две думи. Благодарим! И извинявайте.

Снимка 403206

Източник: Официален сайт на ЦСКА 1948

Благодарим на всички, които стискаха палци пред телевизорите. Поклон до земята на агитката, която дойде на стадиона и пя за ЦСКА.

На всички дължим огромно извинение, че не изпълнихме това, което искахме - завръщане в елита.

Със сигурност желанието надхвърли моментните възможности. Защото ние търсим и ще продължаваме да търсим вината в нас и само в нас. Не сме ревльовци.

Това ни прави различни, доколкото думите чест и достойнство, уви, правят хората различни в съвременния свят.

В днешно време често измамата и фалшът дават светкавични резултати. Ние направихме своя избор и не съжаляваме. Лесно е да припознаеш Литекс, сигурно още по-лесно е да припознаеш Ливърпул.

Снимка 422772

Източник: LAP.bg

Трудно е да останеш достоен армеец. Получаваш шамари като този в Кърджали. Питайте Рейнджърс Глазгоу, и те трябваше да минат през ада на повтарянето. В честния спорт се случва.

Ние обаче продължаваме заедно в вас - нашите великолепни фенове, които не се поддадоха на стадния натиск, на фалшивите обещания и не припознаха за свой отбор, победил ЦСКА с 8:0.

С вас ще направим запомнящ се нов сезон, бъдете сигурни. Грешките няма да бъдат повторени, а ЦСКА ще излезе по-силен. Още от първия ден на подготовката всеки в клуба ще е наясно с едно - признава се само първо място и преследване на победа срещу всеки съперник за Купата на България.

Благодарим! Продължаваме заедно!".

В същото време ЦСКА се подготвя за Вечно дерби с Левски утре. Отборът е на точка от шампиона Лудогорец два кръга преди края на първенството. "Армейците" гонят титла на България №32.

Снимка 422847

Източник: CSKA.bg

Монтана и Арда на бараж, ЦСКА 1948 остава във Втора лига

Монтана и Арда на бараж, ЦСКА 1948 остава във Втора лига

"Червените" отстъпиха пред Арда