Ръководството на Царско село взе решение, което едва ли ще се хареса на феновете на ЦСКА. "Царете" отпуснаха само 60 билета за предстоящия мач между двата тима.

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ОТ ЦАРСКО СЕЛО:

"Царско село посреща ПФК ЦСКА в мач от X кръг на футболното първенство. На база Заповед № РД-01-787/02.09.2021 на Министерството на здравеопазването, на стадион "Арена Царско село" ще бъде допусната публика до 30% от капацитета на спортното съоръжение.

Царско село ще предостави на ПФК ЦСКА 60 билета за сектор "Гости" с цена 20 лева. Билетите ще бъдат разпространявани от гостуващия футболен клуб и няма да се продават в деня на срещата на касите на стадион "Арена Царско село".

Тони Здравков: Не знам какво още трябва да тренираме

Тони Здравков: Не знам какво още трябва да тренираме

"Създадохме достатъчно положения, но не можем да ги реализираме"

Билети за сектор "А" на стадион "Арена Царско село" НЯМА да се продават в деня на мача, тъй като максимално позволения капацитет на сектора е запълнен.

Ръководството на Царско село обръща внимание на привържениците, че трябва спазват указанията за минимална дистанция помежду си и да носят предпазни маски през цялото време докато се намират на територията на спортното съоръжение", написаха "царете" на сайта си.