Неочаквани събития съпътстваха срещата между юношите на Пирин (Благоевград) и съименниците им от Гоце Делчев.

Треньорът на домакините Радослав Джугданов, клубният президент Атанас Мълчанков и част от родителите, нахлуха на терена да бият рефера от Сандански Йордан Воденичаров, по прякор Зелето, и помощниците му Венелин Иванов и Феим Мусанков.

Грозните сцени се разиграха в началото на второто полувреме след гола, с който гостите поведоха в резултата, пише "Струма".

Видимо стресираният арбитър намери кураж да вдигне червен картон на нападателите си и да ги прати на трибуните, но не посмя да прекрати двубоя, който "орлетата" спечелиха с 3:1.

"Случаят е много неприятен, в един момент стана направо страшно, но не е моя работа да го обсъждам. Затова си има длъжностни лица. Спрямо мен и моите футболисти от тяхната пейка не са проявявали агресия. Противниковите играчи влизаха здраво, на границата на грубостта, но рядко я прекрачваха. Ние търсим точно такива мачове, да ни оказват по-голяма съпротива, каквато в досегашните двубои не сме имали. Ако не бяха ексцесиите, домакините можеха и да не загубят тази среща", коментира наставникът на благоевградчани Радослав Митревски.

Звезда на Манчестър Сити се замеси в кръчмарски бой на Ибиса

Звезда на Манчестър Сити се замеси в кръчмарски бой на Ибиса

Джон Стоунс се би с турски сватбари