Президентът на ЦСКА Александър Томов е обещал по 1000 лева премия на юношите старша възраст на "червените", които тази вечер победиха след изпълнение на дузпи кръвния враг Левски и взеха титлата, научи репортер на Топспорт.бг.

Босът на "армейците" изгледа двубоя от ложите на стадион "Васил Левски" в компанията на Емил Костадинов и Спас Джевизов, а при награждаването слезе на терена и се радва заедно с момчетата, водени от Александър Йорданов.

Томов е обещал, че ще раздаде парите в понеделник. По 1000 лева ще получат дори и тези, които не взеха участие в срещата с Левски, научи Топспорт.бг.

Тази година младите "армейци" получиха само веднъж премия от Томов и това бе след 1/4-финалните срещи с Марица, които "червените" елиминираха с общ резултат 7:2. Тогава победителите получиха 300 лева с които се почерпиха в нощен клуб в Студентски град.

За отстраняването на Литекс на 1/2-финалите играчите на ЦСКА не получиха нищо, но сега Томов явно е решил да се реваншира, като възнагради труда на момчетата на Александър Йорданов с по 1000 лева.