Александър Томаш коментира предстоящия мач на "виолетовите" със Славия. И двата тима се борят за оцеляване и ще премерят сили днес от 17:45 часа на стадион "Ивайло".

Старши треньорът на Етър отправи критики към програмата и изрази надеждата си, че няма задкулисни решения, които да окажат влияние на това кой ще изпадне от елита.

"Етър, Славия, Ботев Враца, Ботев Пловдив и Монтана са отборите, замесени в борбата за оцеляване. Не беше ли редно всички да играем по едно и също време в последния кръг от редовния сезон? Надявам се всичко да се реши на терена и без задкулисни решения! Имаме много проблеми, но сега не е време за оплакване. Трябва да излезем и да дадем максимума от себе си! Съперникът е мотивиран. Ние трябва да отговорим със сърце, агресия и воля.

Етър - Славия 1:1, Рангелов изравни със страхотен гол

Етър - Славия 1:1, Рангелов изравни със страхотен гол

Двубоят е днес от 17:45 часа на стадион "Ивайло"

Надявам се факторите, които ще решат изхода, да са концентрацията, физическата и психическата издръжливост. Пожелавам на съдиите да останат незабележими и да напуснат терена с чиста съвест", коментира Томаш.

"Добрата новина е, че властите позволиха да има фенове на трибуните. Призовавам всички, които обичат Етър да дойдат и да ни подкрепят! Ние усещахме вашата любов, когато бяхте в подстъпите на стадиона. Сега имаме нужда от вас близо до терена. Нека бъдем едно цяло! Боляри, да защитим честта на града и отбора ни! Нека силата, волята и късметът бъдат с нас! Ще направим всичко в името на Етър и Велико Търново!", сподели наставникът на "виолетовите" пред клубната страница.