Треньорът на Септември Светослав Петров не беше от най-щастливите хора на планетата след загубата с 0:2 от Спартак във Варна.

Младият специалист изрази разочарование от работата на съдийския апарат и неотсъдената дузпа в полза на неговия отбор през втората част.

Спартак (Варна) -  Септември 2:0 в двубой от 27-ия кръг

Спартак клъвна Септември във Варна

Варненци прекъснаха негативна серия

"Явно, че доста неща пречат, но лошото е, че за пореден път допускаме груби индивидуални грешки. Колкото и да се опитваме в хода на мача със смени и начини на игра, не се получава. Имаме млади момчета, които не могат така бързо да забравят това, което се е случило. Съжаляваме много, защото за пореден мач не играем лошо, особено второто полувреме, а си тръгваме с празни ръце.

През първото полувреме се опитахме след негативното начало да променим нещо, не се получи и затова сменихме системата през втората част. Много съжаляваме, че не се получи. Рецепта няма. Това е силата на всеки един футболист - през грешките растем. Лошото е, когато се натрупат няколко и това пречи на отбора.

Искам да акцентирам, че с тези съдийски отсъждания няма как да стане. Това за мен беше чиста дузпа. При положение, че второто полувреме играем добре и малко не ни достига, а в следващия момент викат главният съдия и той отменя дузпата. Аз нямам спомен скоро време да е извикан някой съдия и той да отмени дузпа.

Аз уважавам много господин Димитър Димитров, за мен той е чичо Митко, с Георги Чиликов сме приятели, но не мога да приема, че по време, когато съдията гледаше ВАР, се чуваха какви ли не неща. Не се оправдавам, но ще си замълча. Всеки, който е гледал мача, е гледал и повторенията", заяви Петров.