Светослав Дяков заяви, че за Лудогорец ще бъде изключително трудно пак да влезе в групите на Шампионската лига. Въпреки това капитанът на разградчани се надява това да стане факт.

"В Шампионска лига са най-сладките мачове, но ще бъде много трудно, ние не се заблуждаваме. Хората може би очакват постоянно да влизаме в групите. Не знам как изглежда отстрани, но това всъщност е много трудно. Ние имаме голяма амбиция за това, плюс качествата и опитът, които са на наша страна, смятам, че можем отново да направим велики мачове в Европа", заяви Дяков пред Нова телевизия.

Той засегна и българския шампионат. От няколко месеца от ЦСКА не спират да се заканват, че ще прекъснат хегемонията на Лудогорец и в интервютата на "червените" играчи, треньори и ръководители непрекъснато се натяква, че там единствената цел е титлата и купата. Но според Дяков, "орлите" няма да се дадат без бой.

Георги Дерменджиев: Умишлено играем с такива силни противници

Дерменджиев: Сериозна проверка, Зенит игра с повечето си титуляри

"Дяков има болки в глезена, тепърва ще се разбере какво му е"

"Радвам се, че ЦСКА подобрява своята игра, това ще е добре и за нас. Но да не забравяме все пак, че ние сме хегемонът в България, ние сме шесткратният пореден шампион и имаме амбиции да сме първи. Пак ще кажа, че който покаже подобра игра, той заслужава да е първи. Едва ли има отбор, който е абониран да е първи. Ние не се притесняваме от нищо, всеки мач ще играем за победа и нашата цел отново е титла и купа", сподели още Дяков.