Изглежда в Левски много са се уплашили преди мача срещу ЦСКА. Ще опитат ли да отложат дербито, скоро ще се разбере. Зависи от броя заразени с коронавирус на "Герена". Има си правила. Ако няма много заразени, дай Боже, преди срещата, такава трябва да има.

Ама карантината на много от тях изтичала точно преди двубоя. Нямало време да се подготвят. И ЦСКА нямаше време за почивка преди най-важния си мач до момента - този срещу Базел. От Локомотив (Пловдив) не пожелаха да помогнат на български отбор в Европа и не отложиха срещата с "армейците". Победиха с 2:1. Това е единствената загуба на ЦСКА през сезона в шампионата. Левски има сериозна група от футболисти. Ако се наложи - ще попълва състава с юноши. Нали се хвалят, че във всички възрастови групи са сред лидерите, значи няма проблем да се даде шанс на младите, за което се говори отдавна на "Герена".

Основното - нали за "сините" това не било Вечно дерби, особено за феновете им, които стават и лягат с Тирето, АД-то, Литекс и Етрополе. Защо тогава е този зор да има отлагане? Отложиха мача с Локо (Пловдив), сега май искат този, после може да поискат трети. Кога ще се играят срещите? Както е тръгнало, Левски може да пропусне още едно участие в Европа и ще има време през лятото, но други нямат такова. Като за тях ЦСКА не е ЦСКА, значи е един мач от многото. Да го играят! С юноши, ако трябва. Както направи Черно море срещу Арда през миналия сезон. Варненци се показаха като истински мъже. Не се оплакваха. Бяха водени от треньора на старшата си възраст и победиха!

От ЦСКА искали двубоя с Левски да е на стадион "Българска армия". Правилно! Публика няма да има. Мачът е рисков за Левски само, ако тръгне лошо за тях на терена и получат бърз гол. Защо да се дават пари на вятъра за наем на стадион "Васил Левски", когато трибуните ще са празни? Парите не са по дърветата, трябва да се пести при всяка възможност.

Оставам с впечатление, че в Левски много ги е страх. От мач срещу ЦСКА именно сега. Усещат, че този път разликата в класите е голяма, а "армейците" няма да бъдат снизходителни, както бяха в едно друго дерби. Тогава ЦСКА вкара 3 бързи гола и можеше да запише исторически разгром. Но Стойчо Младенов и компания "дръпнаха ръчната". Сега, с Бруно начело, не се знае какво може да стане. Едно е сигурно - ако правилата го позволяват, мач между ЦСКА и Левски трябва да има. Ако зависи от ЦСКА, да не отлага. Другите отложиха ли глупостта с "погребението" на "армейския" клуб? А вкарваха ли до откат при 7:1? Рано или късно, всичко се връща. Съдбата си знае работата...

От ЦСКА предлагат дербито с Левски да се играе на "Българска армия"

От ЦСКА предлагат дербито с Левски да се играе на "Българска армия"

Сблъсъкът ще се проведе пред затворени врата