Бившият наставник на Левски и Лудогорец - Стойчо Стоев сподели мнение, че и на двете места се работи под напрежение, тъй като има високи цели. Все пак, Стоев отчете, че голямото богатство на "сините" е тяхната публика. Ето какво още каза той в "Студио Дерби" на колегите от "Котаспорт".

"Има разлика в работата в Левски и в Разград. Навсякъде е трудно, особено когато имаш амбиция. За един треньор винаги има напрежение. Разликата е в това, че много по-лесно се работи с футболисти, които се гледат по-дълго във времето, харесал си ги и се взимат. По-трудно е, когато се вземат трета-четвърта опция".

"С удоволствие работих в Левски. Тук трудно се приемат хора, които не са с минало в Левски. Там има едно голямо богатство - това са феновете. Разбрах, че, когато един човек се стреми по всякакъв начин да бъде полезен, в един момент хората го оценяват. И аз съм дълбоко уважителен към феновете на Левски, които оцениха, че съм се старал и съм опитал Левски да израсне. Самият факт, че феновете показаха уважение към мен, никога няма да го забравя. Не всичко е пари. Те помагат, но уважението остава цял живот".

"Локо (Пд) е приятна изненада. Вървят във възходяща линия, но не бих казал, че може да нарушат хегемонията на Лудогорец. Далеч са от тяхното ниво".

"Арда като опит, самочувствие и традиции е нормално да са далеч. Но Стамен Белчев е окомплектовал добър отбор. Реално е да се преборят за първата шестица. Ще е интересна борбата за пето и шесто място. Арда дори и да не успее, собствениците трябва да са доволни от визията на отбора. Собствениците са амбициозни и те ще продължат да вървят в правилната посока", коментира Стойчо Стоев.

Здравков: Тръгнах си от Лудогорец, защото не исках да работя повече със Стойчо Стоев

Здравков: Тръгнах си от Лудогорец, защото не исках да работя повече със Стойчо Стоев

"ЦСКА и Локо (Пловдив) са в борбата за титлата"