Треньорът на Арда (Кърджали) Стойчо Стоев коментира победата с 2:1 над Ботев (Гълъбово). Специалистът заяви, че е доволен, но само от второто полувреме.

"От първото полувреме в никакъв случай. Беше едно доста лошо полувреме. Във второто видях промяна в поведението на футболистите и то най-вече промяна в главите им, тъй като видях, че желаят вече да победят отбора на Ботев (Гълъбово). Създадоха немалко ситуации. Бяха и доста припряни в дадени случаи, но пак казвам, че поведението им през второто полувреме бе коренно различно от първото.

Така трябва да се играе 90 минути, а не 45 минути да виждаме, че не се получават нещата и тогава да се стряскаме. А най-интересното е, че имат възможности, имат качествата и в един момент не са толкова уверени в себе си и това повлиява на играта им. Надявам се следващите два мача да успеят да дадат това, което могат. Аз не искам нищо повече.

Всички отбори във Втора лига се познаваме. Ще е труден мач. Няма да е лесен. Общо взето в Б група се играе трудно и отборите в голяма степен са равностойни. Ако подходим като в първото полувреме с Ботев (Гълъбово), ще имаме доста проблеми и с Кариана, но ако играем както през вторите 45 минути, със сигурност мача може да не е толкова лесен, но предполагам, че по-лесно бихме го взели".

Царско село и Арда без грешка във Втора лига (РЕЗУЛТАТИ)

Царско село и Арда без грешка във Втора лига (РЕЗУЛТАТИ)

"Царете" се справиха лесно със Струмска слава