Темата до края на седмицата очевидно ще бъде двубоят в Пловдив между Ботев и ЦСКА. И дали Левски ще остане извън шестицата. Мнение по темата  изказа и Георги Чиликов, който в кариерата си като футболист е играл и за Левски, и за ЦСКА. За последно пък бе помощник-треньор на Велислав Вуцов тъкмо в Ботев(Пд). Ето какво казва Чиликов пред колегите ни от Sportonline.bg.

„Абсолютни глупости са това, че  ЦСКА ще пусне на Ботев(Пд)  за да може Левски да е извън шестицата. И обратен да беше случаят пак щяха да кажа,че също е глупост. Хората и на стадиона и по телевизията искат да гледат вечното дерби между ЦСКА и Левски. победата в него носи слава и се говори дълги години за този или онзи мач",  обяснява Георги Чиликов.

„Познавам добре Стойчо Младенов. Убеден съм,че той никога няма да се съгласи под негово ръководство ЦСКА да играе симулативно само и само да падне от Ботев. Дори и залогът да е изхвърляне на Левски от шестицата", смята Чиликов.

„Как ЦСКА ще играе симулативно в неделя не ми е ясно, след като отборът се бори за титлата и всяка точка е ценна в битката с Лудогорец. А тепърва предстоят и равностойни мачове в плейофите. Така,че евентуални три точки от Ботев(Пд) ще бъдат доста ценни в битката с отбора от Разград. И според мен ЦСКА не може да си позволи лукса да ги загуби",  убеден е Чиликов.