Доскорошния треньор на Лудогорец-Стойчо Стоев бе сред спряганите имена за треньор на Левски. А след двете загуби на националния тим от Хърватия и Норвегия името му започна да се споменава и за нов национален селекционер. Пред колегите от sportonlie.bg Стоев коментира създалата се ситуация.

" И за Левски и за националния отбор това са интерпретации. Несериозно е да се свързва моето име и за „Герена" и за представителния тим. И Левски и националния тим си имат треньори, заяви Стойчо Стоев.

„Като треньор съм наясно,че при един или два неуспеха веднага се започва да се мисли за някой, който да ни замести. Не трябва да бъде отписван нито Любо като национален селекционер, нито отбора. В много ранна фаза са евроквалификациите. Този отбор все още има шансове да отиде на бараж. Сега не са играли добре, но в следващите мачове могат да се представят добре и да вземат необходимите точки които са ни нужни. Затова смятам,че Любо Пенев трябва да остане начело на националния тим."

„Дал съм на агенции моята треньорска препоръка. Търсят ми отбори в чужбина. За мен е важно да е добър тим с финансова стабилност", добави Стойчо Стоев.