Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю за gong.bg. Шефът на "белите" заяви, че на определени личности им се иска да има нов конгрес, но това няма как да се случи.

Ето какво заяви Стефанов:

"Наско Фурнаджиев е кандидат за президент на БФС. В петък на Изпълкома ще се вземе решение, още е рано да даваме прогнози. Мога да определя Фурнаджиев като добър бизнесмен и мениджър. Борислав Михайлов направи доста добри неща през годините. Наско бе плътно до него като вицепрезидент. Надявам се той да успее да вдигне нивото на българския футбол. Разбира се, това може да се случи само с помощта на държавата и клубовете. Защото, ако не му се помага, това няма как да се случи.

Батков: Въпросът с оставката на Борислав Михайлов трябва да бъде решен на конгрес

Батков: Въпросът с оставката на Борислав Михайлов трябва да бъде решен на конгрес

"Не бива да го анатемосваме, по-неприятният резултат от расисткия скандал на мача е голямото ни дискредитиране, като нация"

На определени хора много им се иска да има нов конгрес, но това няма как да се случи. Веднага щом разбраха за оставката на Боби Михайлов, някакви Любовци и Наско се появиха. Досега къде бяха? Гриша Ганчев даде оценка, като похвали държавата.

Гриша Ганчев с ексклузивно интервю пред ТОПСПОРТ: За ЦСКА, новия стадион, емблемата, целите, Борислав Михайлов и... Бодуров

Гриша Ганчев с ексклузивно интервю пред ТОПСПОРТ: За ЦСКА, новия стадион, емблемата, целите, Борислав Михайлов и... Бодуров

Вижте какво каза босът на "армейците"

Искам ясно да заявя, че разследващите трябва да стигнат докрай. Ако наистина има съдии, които са вършили измами, нека си понесат отговорността. Само, че е нужно да има доказателства. Не само да се хвърлят някакви обвинения в пространството.

Едно нещо се надявам да се случи на предстоящия Изпълком. Да се вземат добри и правилни решения за развитието на българския футбол.

Належащо е да започнем да обръщаме повече внимание на подрастващото поколение. Сигурен съм, че Фурнаджиев ще погледне в тази посока. Ще вземе марки и относно кой треньор ще води националния отбор на България.

Красимир Балъков каквото можеше да обърка, го направи. Сега се надяваме да се класираме на Европейското първенство чрез Лигата на нациите. Дано се случи, но не съм голям оптимист. Ще ни се падне някой отбор като Румъния или Норвегия и ще ни победи. Ако заложим на младото поколение и работим здраво с нашите деца, след време нещата ще се обърнат", каза Стефанов.

Стефанов: Това е дъното, Балъков е некадърник!

Стефанов: Това е дъното, Балъков е некадърник!

"БФС не е под командването на държавата"