Бившият футболист на ЦСКА, Левски и националния отбор Станислав Ангелов сподели пред сайта Sportal.bg, че ще си търси правата в съда, след като не бе приет за курсист за Про Лиценз от Българската треньорска школа.

"Леко абсурдно се изразиха доцентите, които работят в този съюз. Исках да разбера конкретните мотиви за тяхното решение. Проблемът е там, че няма никаква информираност. Ние не знаем абсолютно нищо. Ние решаваме на момента какво се случва. Преди изпита не знам от какво се печелят точки.

Целият казус и проблем е личен. Явно има нещо лично към мен. Аз нямам нищо лично към нито един от специалистите.

Всичко обаче трябва да има някаква конкретика, ако искаме да прекратим с нещата, които се случват в треньорството. Господин Мадански не е спрял да работи. Не е ли спекулация, това не е ли конфликт на интереси? Аз имам документи, имам всичко черно на бяло. Всичко при мен си върви в работен режим. Това обаче не е тяхната работа, тяхната работа е да определят дали ставам за треньор.

Трябва да имаш информация за всички и да си много стабилен психически, за да имаш Про лиценз. Нивото тук обаче е това, което бе написано от треньорската комисия.

Всички, които са играли в Левски са отпаднали, а тези, които са били част от ЦСКА, са приети. Не е честно, че определени хора с лека ръка забравят това, което съм постигнал във футбола, което съм учил.

Във футбола няма правилно и неправилно. Това е причината да има точни и ясни критерии. Защо ме допускат на изпит, след като не ми признават лиценза? Това е подигравка с мен. Допускат те на изпит, а там ти казват, че те не важат. Решението за изпита се взима месец по-късно. Било е драматична история. Пълен абсурд е цялата работа там. Не е само до изпита.

Чакам официално решение. Ще се обърна към административния съд, ако няма решение през следващата седмици. Ще се съглася, щом нямам нужните точки, за да мина изпита. Всички тези критерии и точки трябваша обаче да ги обявят предварително. Ще си търся правата в съда. Тази ситуация не е добра за футбола. Имам претенции срещу работата на хората, които бяха в тази комисия. Ще напиша писмо и до УЕФА.

Децата в школата, която аз ръководя, винаги ще обичат Левски. Това, което беше преди, това е и сега. С Наско сме в много добри отношения. Темата "Раковски" не е на дневен ред там", каза възмутеният Станислав Ангелов.

"Неизвестното" име в списъка с резерви за лиценз Про записа паметна победа начело на Черно море

"Неизвестното" име в списъка с резерви за лиценз Про записа паметна победа начело на Черно море

Мартин Димитров всъщност е Мартин Христов