Берое и Арда ще влязат в битка за подписа на треньора Стамен Белчев. Всеки от двата клуба иска да го назначи за нов наставник, пише "Мач Телеграф".

Старозагорци търсят алтернатива на Петър Колев. Подобно е и положението в Арда, където наставникът Славко Матич влезе в пререкания с ръководството и веднага му бе показана вратата.

Берое уволнява Петър Колев?

Берое уволнява Петър Колев?

Напрежението около поста му стана много голямо в последните мачове

Кърджалии имат и други проблеми освен липсата на треньор. В петък стана ясно, че "сините" ще продължат участието си в първенството с редуциран бюджет. Няколко играчи пък ще си тръгнат от клуба. Това са вратарят Иван Караджов, Пламен Крумов, както и чужденците Слободан Рубежич и Жуниньо. Последните двама дори вече са разтрогнали договорите си. Бразилецът, който бе желан от Левски, ще продължи кариерата си в Мексико. Освен това се появиха информации, че от Арда ще си тръгне и звездата на тима Спас Делев, който ще премине в Лудогорец.

В Кърджали имат и резервен вариант, ако не успеят да си върнат Стамен Белчев, който води клуба в първия му сезон след завръщането в efbet Лига. Това е наставникът на Септември (София) Христо Арангелов. ТОПСПОРТ пък ви информира, че почти сигурен за поста е наставникът на Струмска слава - Владимир Димитров.

Арда си намери нов старши-треньор?

Арда си намери нов старши-треньор?

Кърджалийци с изненадващ избор