Изпълнителният директор на БСТ Любомир Петров разкри пред "Дарик радио", че е възможно тотото да помага финансово на клубове у нас, но само под формата на реклама.

Новото ръководство на БСТ единодушно ли взехте решение за продължаване на партньорството с БФС? Разкажете малко повече.

- Приветствахме инициативата и продължавайки традицията за пета поредна година решихме отново да подпомогнем Български футболен съюз, като закупихме професионални футболни топки за отборите от Първа лига. Осигурихме почти 1300 броя, които са с 25 повече на клуб, спрямо миналогодишните. Топките са с официалната визия "Унифория" - включваща всички държави, в които трябваше да се играят мачовете на Европейското първенство по футбол.

Всеки тим от елита ни ще получи по 85 топки, брандирани с логата на тотализатора и Първа лига, а 106 ще бъдат използвани в треньорската школа към футболната централа.

Купища кеш с печалби от СПОРТ ТОТО

Купища кеш с печалби от СПОРТ ТОТО

Мечтите за купища КЕШ не са фантазия или сън, те са щастлива реалност с моментната лотарийна игра "Разбий трезора"!

Ще презентирате ли новите си продукти на стадионите по време на футболните мачове? Все пак там е най- голямата фенска аудитория.

 - Да, договорните ни отношения са за ползване и на рекламни площи. Предвиждаме излъчване на рекламни клипове, които промоутират игрите на Спорт тото в полувремената на футболните срещи. Ще брандираме позиции на спортно техническите съоръжения. И разбира се ще участваме с всякакви допълнителни рекламни активности, които са позволени спрямо изискванията на Закона за хазарта. Разработваме идеи да направим събития с връчване на големи награди, защо не и да направим някой от феновете щастлив притежател на автомобил?

Планирате ли да спонсорирате футболни клубове у нас?

- Мисията ни, с която сме създадени преди 63 години е да сме в подкрепа на спорта. Можем да ги подпомагаме, но всичко ще бъде обвързано под формата на реклама.

Равносметката за СПОРТ ТОТО в разгара на лятото.

- В последните месеци откакто имаме нов мениджърски екип предприехме нова линия на управление - активно развиваме дистрибуционната си мрежа, предстоят ни сключване на договори с външни франчайз контрагенти, успяхме да направим партньорство с една от най-големите български хранителни вериги, където предлагаме игрите на тотализатора. Разбира се, рекламираме се активно, реализираме собствени инициативи и това води до неколкократно увеличение на постъпленията. От следващата седмица предстои да представим нова игра " Моят щастлив ден" и планираме до края на календарната година всеки месец да предоставяме нов продукт. Така, че следваме амбициозните си цели, които начертахме в само начало.

Промоционални кампании на Спорт тото – печалби без допълнителен залог

Промоционални кампании на Спорт тото – печалби без допълнителен залог

Възможно ли е да получите печалби без допълнителен залог?

СПОРТ ТОТО е спасение за българския спорт по време на пандемия, ще успеете ли да запазите финансирането, ако се наложи по- дълго време?

- С тези темпове на работа съм убеден че, ще продължим благородната си мисия в подкрепа на българския спорт, като привличаме все по-млада аудитория. Колкото повече се повишават постъпленията, толкова по-големи отчисления ще правим за да подпомагаме не само спорта, но и образованието, културата, а защо не и други сектори?