Левски победи напълно заслужено ЦСКА с 2:0 и след 10 поредни срещи без победа над големия си съперник за първенство, най-накрая стигна до успеха. Тук няма да правя анализ на мача. Ужасна новина дойде след него. Физиотерапевтът на "армейците" Иван Христов беше ударен с бомбичка по време на дербито. Това разкри самият той във "Фейсбук", публикува и снимки.

"Учил съм и работя повече от десет години за да дарявам здраве на хората. Помагал съм на хора с най- различни пристрастия и ще продължа да го правя, защото преди всичко сме хора и след това фенове.

Днес тази "бомбичка"за мой късмет падна до крака ми. Ако беше в главата най-вероятно нямаше да го пиша този пост! Победи и загуби ще има докато го има футбола, но Човеци дали ще останат не знам!", написа той.

Снимка 588055

Източник: Фейсбук

И сега идва ред на въпросите.

Наистина ли делегатът на мача Христо Ботев не е описал случилото се в своя доклад? Ако е така - дали той е свършил своята работа, за която му се плаща?

Пак ли ще има "последно предупреждение" за Левски? Че се нагледахме на такива "последни предупреждения"! Смъртен случай ли чакате?!

Има ли нещо човешко в тези индивиди, които хвърлят бомби с ясната осъзантост, че могат да наранят или убият човек?

Има ли друга футболна агитка, която в последните години да е мятала повече бомбички от тази на Левски?

Атомна бомба ли трябва да хвърлят тези ултраси, че клубът им да понесе адекватно наказание?

Футболът война ли е?

Помним и случилото се с полицайката по време на друго Вечно дерби. Помним обляната в кръв глава на жената.

Снимка 351821

Източник: пресцентър МВР

Опитахме да се свържем с представител на Дисциплинарната комисия. В сайта на БФС е посочен един стационарен номер - на секретаря Николета Вълкова. А именно - 02 981 00 30. С набирането, веднага следва "червена слушалка". От опит знаем, че да се свържеш с човек от БФС по телефона е мисия невъзможна, но все пак пробвахме.

Имаме показания и снимки от потърпевшия. Неприятната новина е публикувана във всички спортни медии. Сега се очаква адекватно наказание. Дано наистина не е видял само... делегатът Христо Ботев.

Физиотерапевтът на ЦСКА Иван Христов е пострадал от бомбичка по време на дербито с Левски

Физиотерапевтът на ЦСКА Иван Христов е пострадал от бомбичка по време на дербито с Левски

Учил съм и работя повече от десет години за да дарявам здраве на хората, коментира той