Наставникът на Славия Ангел Славков заяви, че второто попадение на Арда е било нередовно и не е трябвало да бъде признато. Благодарение на него домакините възстановиха паритета, а в края на мача се добраха и до пълния обрат 3:2, с който "сините" изместиха "белите" от седмата позиция.

"Нищо не се объркало. Сега гледах клипа в съблекалнята, защото при втория гол топката е напуснала терена. Нищо не е приключило - много рано се радват футболистите на Арда. Каквото е рекъл Господ - това ще се случи и ако сме ощетени наистина - следващия път късметът ще е на наша страна. Изпуснахме много положение, но вкарахме два гола", започна старши треньорът на Славия.

Арда победи Славия с 3:2 в мач от 37-ия кръг на efbet Лига

Каква драма! Арда вече е седми след инфарктна победа над Славия, постигната чрез зрелищен обрат

Зрелищен обрат за кърджалийци

"Противниковият отбор има друг стил на игра, който не одобрявам. Ние трябва да победим в следващия мач и каквото сабя покаже. Иван Минчев е вече почти готов, днес трябваше да играе 60 минути и му рискувах здравето на момчето, защото е много важен футболист. Имаме много талантливи деца, но просто не е дошъл моментът, в който да ги пусна. Нуждаехме се от един по-опитен. Горд съм от футболистите на Славия, но понякога получаваш нелепи голове, ако те са редовни", каза още той.

"За мен всички отбори са еднакви. Не деля на отбори от Кърджали и от София. Ние трябва да победим. Лошото е, че не разчитаме вече само на себе си. Много нелепо получихме три гола, от първото попадение топката е излязла, но това е футболът, а животът продължава", сподели още Славков.

Боруков: Призовавам Ботев (Пловдив) да излезе с юноши срещу нас

Боруков: Призовавам Ботев (Пловдив) да излезе с юноши срещу нас

Кърджалийци вече са на заветната седма позиция, която дава право на бараж за Европа